Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er en familie af hudplejebehandlinger til ansigtet, herunder damp, peeling, ekstraktion, cremer, lotioner, ansigtsmasker, peeling og massage. Hos Urban Skin Studio Østerbro tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger, bl.a. vores Klassisk ansigtsbehandling, Stor ansigtsbehandling eller vores Urban Deluxe Man- og Urban Deluxe Woman ansigtsbehandling. Fælles for alle ansigtsbehandlinger er, at de giver dig smuk hud og er samtidig ren forkælelse for dig og dit ansigt.

Skræddersyede ansigtsbehandlinger tilpasset din hud

Urban Skin Studio er din specialist i ansigtsbehandlinger. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande. Vælg en behandling efter dit behov – og lad os skræddersy den bedste behandling til dig. Hos Urban Skin Studio er du altid i professionelle hænder.

Effektive ansigtsbehandlinger

Oplev en effektiv ansigtsbehandling på Østerbro i København hos Urban Skin Studio på Østerbro. Forkæl dig selv med en lækker ansigtsbehandling tilpasset din hud og dine individuelle behov. En ansigtsbehandling forebygger tidlig ældning, uren hud, samt modvirker en kedelig og trist hud. Vi anbefaler regelmæssige ansigtsbehandlinger ca. hver 6 uge for din hud og som afkobling fra en stressende hverdag.

Fordele ved ansigtsbehandling

  • HUDEN FUGTES I DYBDEN
  • DU OPDATERES PÅ DIN HUDS TILSTAND OG BEHOV FOR HJEMMEPLEJE
  • URENHEDER FJERNES PROFESSIONELT
  • CELLERNE “BOOSTES” TIL AT FORNY SIG SELV HURTIGERE
  • BLODCIRKULATION ØGES
  • EFFEKTIV HUDPLEJE FOR MÆND OG KVINDER

Profesionelle hudplejeprodukter

Hos Urban Skin Studio bruger vi professionelle og lækre produkter fra Dermalogica og PRIORI til vores ansigtsbehandlinger, og lægger stor vægt på kvalitet og professionalisme. Vil du have en ansigtsbehandling i København, så kom forbi Urban Skin Studio på Østerbro.

Ansigtsbehandlinger for mænd og kvinder

Vi tilbyder ansigtsbehandlinger for både mænd og kvinder. Prøv fx vores Stor ansigtsbehandling eller vores Urban Deluxe Man- og Urban Deluxe Woman hvis du kunne tænke dig ekstra forkælelse. Vi har også en særlig teenage-behandling for dem under 20 år.  Alle ansigtsbehandlinger inkluderer hudanalyse og gode råd til hjemmepleje.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...