[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.16″ background_color=”rgba(255,255,255,0)”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.16″]

Bestilling og betaling

Alle priser på urbanskinstudio.dk er i danske kroner og inklusiv moms. Når du har bestilt et gavekort på urbanskinstudio.dk sender vi dig en email med bekræftelse af dit køb.

Betaling hos urbanskinstudio.dk sker gennem PensoPay via krypteret kommunikation som er certificeret af PBS. Når dine oplysninger sendes til PBS er de SSL krypterede så hverken urbanskinstudio.dk eller andre kan læse dem.

Der kan betales med følgende betalingskort på urbanskinstudio.dk: VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard og JBC.

Betalingen for gavekortet trækkes først på dit betalingskort når gavekortet afsendes fra urbanskinstudio.dk.

Gavekort købt hos urbanskinstudio.dk er gyldige i 3 år.

Når du betaler med betalingskort er du sikret mod misbrug i det at du altid kan afvise en betaling når du ser den på din betalingsoversigt fra din bank. Skulle der ske et misbrug af dit betalingskort via internettet er der ingen selvrisiko som du hæfter for.

Der fremsendes kvittering for dit køb pr. email. Du kan altid få tilsendt en kopi af ordrebekræftelse og kvittering.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Leveringsbetingelser

Gavekortet sendes med Post Danmark, hvoraf det kan forventes at leveringstiden er op til fem hverdage.

Leveringsgebyr

Leveringsgebyr er specificeret under bestilling af gavekort.

Reklamation

Du har reklamationsret i 24 måneder på alle varer jf. købeloven. Dvs. at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået op til 24 måneder efter modtagelsen. Dog med den forudsætning at manglerne ikke er opstået som følge af kundens fejlagtige brug af produktet eller anden adfærd, der har medført manglen. Hvis varen har en mangel, er kunden berettiget til at kræve en ny vare. Det forudsættes, at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Urban Skin Studio ApS. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reklamerer kunden inden 2 måneder efter leveringen, anses reklamationen for at være sket rettidigt. Urban Skin Studio ApS refunderer rimelige fragtomkostninger, som kunden har afholdt i forbindelse med returnering af varen såfremt at reklamationen er berettiget.

Hvis du vil gøre indsigelser over et gavekort, skal det indsendes det til os på adressen:

Urban Skin Studio ApS
Korsørgade 17, kld.
2100 København Ø

Du skal inkludere dit navn og adresse samt dit ordrenummer.

Persondatapolitik

De data vi registrer om dig ved køb er reguleret af “Lov om behandling af personoplysninger”. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling af oplysninger, der omfattes af loven.

Hele loven kan findes på www.datatilsynet.dk.

Personoplysningerne som registreres på urbanskinstudio.dk opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi indsamler dit navn, adresse og emailadresse i forbindelse med registrering af personoplysningerne.

Registreringen af dine personoplysninger sker kun for at vi kan levere gavekortet til dig. Vi sikrer at det kun sker med dit samtykke.

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart.

Personoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret.

Der anvendes logstatistik med det formål at forbedre websitet og kundens købsoplevelse.

Der anvendes ikke cookies i forbindelse med dit besøg eller køb på urbanskinstudio.dk.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Fortrydelsesret

Køb af gavekort kan fortrydes indenfor 14 dage. Fortrydelsesretten gælder fra det tidspunkt hvor du har modtaget gavekortet.

Købet kan fortrydes ved at nægte af modtage varen, ved at overdrage til den postvæsenet eller ved at returnere varen på den nedenstående adresse.

Urban Skin Studio ApS
Korsørgade 17, kld.
2100 København Ø

Gavekort skal returneres i væsentlig samme stand som ved levering.

Omkostninger i forbindelse med returnering af gavekortet betales af kunden. Du vil senest 8 dage efter returnering modtage pengene retur på din konto.

Udbetaling af elektronisk gavekort

Gavekortets pålydende værdi, kan blive udbetalt kontant, i op til et 1 år efter udløb af gavekortet. Ønskes værdien af et gavekort udbetalt, så skriv til adressen: info@urbanskinstudio.dk. Husk at anføre koden fra gavekortet, samt hvilken konto beløbet skal udbetales til. For at få udbetalt penge, skal der vedhæftes scanning eller foto af pas, kørekort eller lignende dokumentation.

Værneting

Enhver tvist, der involverer urbanskinstudio.dk, er underlagt dansk ret ved retten i København, Danmark, som første retsinstans, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet. Dette gælder også salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@urbanskinstudio.dk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]