Om os

Skønhedsklinik og kosmetolog på Østerbro i København

Urban Skin Studio kosmetolog er en hudplejeklinik på Østerbro i København. Vi er specialister i hudpleje og så er vi drevet af entusiasme omkring vores fag. I klinikken møder du kosmetolog og partner View. Vi tilbyder professionelle hudplejebehandlinger, skræddersyet til dig. Vi behandler primært med produkter fra Dermalogica og PRIORI, alle nøje udvalgt på grund af deres effektive virkning og gode resultater.

Book tid

Kosmetolog på Østerbro – Dedikeret til hudpleje

Vores behandlinger bliver særligt tilpasset til din hud, og vi går meget op i at give en ekstraordinær helhedsoplevelse, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller det gode håndværk. Vores behandlinger udføres af en uddannet kosmetolog, som har mange års erfaring med hudpleje. Vi fører lækre og sunde produkter fra blandt andet PRIORI Skincare og Dermalogica, som er kendt for produkter der passer til mænd og kvinder og uden skadelige tilsætningsstoffer.

Book tid

Skræddersyet behandlinger – Effektiv hudpleje for mænd og kvinder

Klinikken er tilpasset den moderne mand og kvinde, hvor vi lader os inspirere af et nordisk og tidløst design. Vi garanterer en service af høj kvalitet og byder altid på en kop kaffe eller vand. Urban Skin Studio kosmetolog på Østerbro i København – hudpleje for mænd og kvinder.

Vi glæder os til at se jer!

Book tid